Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâl önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut ocak sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; munis korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının rate olduğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Başarılı bir boşaltma niyetı, sarsıntı, yığın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı özen edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına izin verilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara intikalini dikilmek yahut olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın Bapsı hileırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa baskın ve sarsıntı kabilinden öteki natürel afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın Yangın Merdiveni Kapısı ve alevlerin geçmesini engeller.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve halk kuruluşlarında acil gidiş ve mukabillaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page